SIRUPY A ZELENÝ JEČMEN OD EKOMEDICA U NÁS V PRODEJI!

18.04.2014 13:29

EkoMedica Czech Šípek - 100% šťáva ze šípku 500 ml

EkoMedica Czech Šípek - 100% šťáva ze šípku 500 ml

EkoMedica Šípek 100% šťáva ze šípku, je získávána z plodů šípkové růže nejmodernějším způsobem výroby. Produkt je stabilizován pouze šetrnou pasterizací, neobsahuje přídavky cukrů, chemické konzervanty, ani barviva. Šťáva je proto určena co nejširšímu spektru konzumentů, včetně  diabetiků.

Posiluje obranyschopnost, ochranu těla před škodlivými mikroorganismy, stimuluje imunitní systém.

Blahodárně působí na horní dýchací cesty zejména při podráždění v chladném období.

Podporuje normální funkci trávicího traktu, usnadňuje trávení.

Blahodárně působí na celkový fyzický stav a na pohyblivost kloubů.

Dodává tělu esenciální mastné kyseliny, příznivě působí na revitalizaci kůže a sliznic.

Složení:

Šťáva ze šípku 100%, kyselina askorbová (vitamín C) 120 mg v 50 ml výrobku.

  • Skladování: Po otevření skladujte v chladničce. Spotřebovat do 3 týdnů od otevření. Chránit před světlem.
  • Doporučené dávkování: 25 ml 1 - 2 x denně, minimálně 30 minut před jídlem.

Maximální denní dávka (50 ml) obsahuje 50 ml šťávy ze šípku a 120 mg vitamínu C, což představuje 150 % doporučené denní dávky.

Balení obsahuje odměrný kalíšek - 25 ml.

Upozornění:

Před použitím protřepat.  Usazenina na dně láhve není na závadu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen k užívání jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí.

Barva, vůně i chuť šťávy se v různých výrobních šaržích může poněkud lišit.

BEZ PŘÍDAVKU CUKRU, CHEMICKÝCH KONZERVANTŮ A BARVIV

 

 

EkoMedica Aronie Černý jeřáb 100% šťáva 500 ml

EkoMedica Aronie Černý jeřáb 100% šťáva 500 ml + EkoMedica Hepahit - Ostropestřec mariánský 40 kapslí ZDARMA
 

Přípravek obsahuje čistou šťávu z plodů aronie černoplodé a vitamín C. Vitamín C přispívá ke správné funkci imunitního systému a nervového systému a k ochraně buněk před oxidačním stresem způsobeným kyslíkovými radikály. Pomáhá snižovat míru únavy a vyčerpání. Účastní se tvorby kolagenu pro udržování normální funkce cév, kostí, chrupavek, kůže a zubů.

Popis

Aronie 100% šťáva je získávána z plodů aronie černoplodé nejmodernějším způsobem výroby. Produkt je stabilizován pouze pasterizací, neobsahuje přídavky cukrů, chemické konzervanty, ani barviva. Šťáva je proto určena co nejširšímu spektru konzumentů.

Složení šťáva z aronie černoplodé 100%, vitamín C (kyselina askorbová)

Maximální denní dávka (50 ml) obsahuje 120 mg vitamínu C, což představuje 150 % jeho doporučené denní dávky.

Dávkování

Užívejte 25 ml 1-2x denně, minimálně 30 minut před jídlem.

Balení 500 ml, odměrný kalíšek o objemu 25 ml - dávka na 10 dní

Upozornění

Doplněk stravy. Před použitím protřepejte. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Usazenina na dně láhve není na závadu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen k užívání jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Barva, vůně i chuť šťávy se v různých výrobních šaržích může poněkud lišit. Šťáva neobsahuje přídavky cukru, chemické konzervanty a barviva. Po otevření skladujte v chladničce. Spotřebujte do 3 týdnů od otevření. Chraňte před světlem.

 

Ekomedica Czech Oregáno olej 50 ml

 
 
Oregáno (dobromysl) bylo odedávna používáno jako velmi užitečná rostlina. Její základní účinnou látkou je silice karvakrol s antimikrobním působením, jejíž obsah v našem oleji dosahuje 70 – 80 %. Olej obsahuje cca 30 aktivních složek včetně dalších silic, fytosteroly, flavonoidy a další látky. Oregano přispívá k normální funkci trávicích enzymů, napomáhá udržovat normální funkci žlučníku. Příznivě působí na srdce a oběhový systém, podporuje srdeční funkci. Pozitivně ovlivňuje organismus, posiluje imunitu.
Složení:
Olivový olej extra virgin, olej z oregána (dobromysl obecná, Origanum vulgare) 20%.
Doporučené dávkování: 
Používat rozředěný, 1 – 5 kapek na 100 ml vody nebo šťávy 1 – 3 krát denně. 
Průměrná denní dávka 6 kapek obsahuje 26 mg oreganového oleje. 
Maximální denní dávka 15 kapek obsahuje 65 mg oreganového oleje.
Skladování:
Přechovávat na suchém, chladném a temném místě. Chránit před přímým slunečním světlem.
Upozornění:
Před použitím protřepat. Usazenina na dně láhve není na závadu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen k užívání jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Neužívat u osob citlivých na jakoukoliv složku produktu.
Upozornění:
Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.

 

ZELENÝ JEČMEN 60 KAPSLÍ

EkoMedica Zelený ječmen 60 kapslí

Zelený ječmen je nutričně vysoce hodnotnou potravinou, poskytuje tělu vitamíny, enzymy, minerály a stopové prvky z přirozeného zdroje a pomáhá mu zabezpečit potřebné živiny pro základní životní funkce.

Popis

Zelený ječmen má antioxidační účinky, chrání buňky a tkáně před oxidačním poškozením kyslíkovými radikály. Poskytuje tělu rovněž část žádoucího denního přívodu vlákniny nezbytné pro normální funkci trávicího traktu a prospěšné pro udržování zdraví srdce a cév. Zelený ječmen dodává energii a vitalitu pro organismus v každém věku.

Složení v jedné kapsli 440 mg mleté mladé výhonky ječmene, chlorofyl (barvivo), želatina (obal kapsle)

Dávkování

Užívejte 2-4 kapsle za den, dostatečně zapijte vodou. Pro optimální účinnost doporučujeme užívat po dobu 2-3 měsíců.

Balení 60 kapslí - dávka na 15-30 dní

Upozornění

Doplněk stravy. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen k užívání jako náhrada pestré stravy. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek neobsahuje cukr, může být užíván diabetiky. Nepoužívejte při přecitlivělosti na jakoukoliv látku obsaženou ve výrobku. Bez chemických konzervantů. Skladujte v temnu a suchu při teplotě do 25 °C.