PERFECT SLIM DRINK

11.09.2015 16:26

Perfect Slim Drink sáčky 20x2.5 g

Koktejl na hubnutí Perfect Slim Drink je instantní ananasový nápoj, který zasytí, pomáhá hubnutí a reguluje cholesterol, zároveň zažene hlad i chuť na mlsání! Příznivého účinku dosáhnete při příjmu 3 g glukomannanu denně ve třech dávkách po 1 g, spolu s 1 - 2 sklenicemi vody před jídlem. 2 minuty a je po hladu!

Jak Perfect Slim Drink přispívá

  • Při konzumaci 3 sáčků denně přispívá Perfect Slim Drink díky obsahu glukomannanu ke snižování hmotnosti a udržení normální hladiny cholesterolu v krvi.
  • Obsahuje doporučenou denní dávku vitaminu C, který přispívá k normální funkci imunitního systému, nervové soustavy, snižuje únavu a vyčerpání.

Zajímá Vás složení

glukomannan, inulin, ananasové přírodní aroma, ananasový juice/džus, ananasový extrakt, vitamin C, náhradní sladidlo: sukralóza, regulator kyselosti: kyselina citronová, vitamínový premix (kyselina L-askorbová, nikotinamid, DL-α-tokoferyl-acetát, D-pantothenát vápenatý, riboflavin, pyridoxin-hydrochlorid, thiamin-mononitrát, kyselina listová, D-biotin, kyanokobalamin ), bromelain (enzym obsažený v ananasu).

Doporučené dávkování

1 sáček 3x denně, obsah sáčku smíchejte s 200ml studené vody, pijte 10-20minut před jídlem. Nevhodné pro děti do 6 let. Vhodné i pro diabetiky, osoby s bezlepkovou dietou a laktózovou intolerancí.

Balení obsahuje 20 sáčků.