NOVINKY 1.-13.2.2017 - OLEJE BIOPURUS, PUFÍNKY, SALOOS: HYALURONOVÉ SÉRUM, AROMA SPREJ ENERGY

13.02.2017 17:06

BIOPURUS OLEJE

KVALITNÍ OLEJE LISOVANÉ ZA STUDENA, POCHÁZEJÍ PŘEDEVŠÍM Z RAKOUSKA ČI NĚMECKA. VELKÁ KVALITA ZA PŘIJATELNOU CENU.

OLEJE U NÁS SKLADEM NA PRODEJNĚ: RICINOVÝ, SEZAMOVÝ, AMARANTOVÝ, ARGANOVÝ, BODLÁKOVÝ, CEDROVÝ, ČERNÝ KMÍN, ČERNÝ SEZAM OLEJ, DÝŇOVÝ, ŠTÝRSKÝ DÝŇOVÝ, CHIA, LNĚNÝ, KONOPNÝ, MAKOVÝ, OLE Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU, MERUŇKOVÝ, MRKVOVÝ, OREGÁNOVÝ, KOKOSOVÝ OLEJ, COCOMAX KOKOSOVÁ VODA, GOJI KUSTOVNICE MALÁ ŠŤÁVA.

Možná už jste slyšeli o doslova zázračných účincích rostlinných olejů lisovaných za studena. Na rozdíl od těch běžných rafinovaných, si zachovávají velké množství cenných látek. Kromě nasycených a nenasycených mastných kyselin obsahují široké spektrum vitaminů a minerálů. Víte ale, že je jich nespočetně velké množství druhů a každý nám prospívá jinak?

Olej lze vylisovat téměř z každého semínka, ořechu či olejnatého plodu. Vedle olejů olivových, sezamových nebo dýňových tak můžete narazit na speciality jako olej z jahodových, amarantových , petrželových, makových nebo chia semínek.

Lisování za studena je nejstarší a nejšetrnější způsob získávání oleje z rostlin.V takto vyrobeném oleji zůstává maximum cenných látek v přirozeném stavu, tak, jak je dokáže lidské tělo nejlépe zužitkovat. Přírodní oleje lisované za studena se bohužel při výrobě kosmetických prostředků používají minimálně. Základem většiny olejů nebo krémů na trhu jsou oleje minerální – paraffinum liquidum (získané z ropy, s nulovým obsahem cenných látek, používaných běžně i při výrobě dětské kosmetiky) a oleje rafinované (procházejí  řadou mnoha procedur při vysokých teplotách, čímž většinu cenných látek a vitamínů ztrácejí).
Velmi vysokou kvalitu olejů lisovaných za studena dobře dokumentuje příklad panenského olivového oleje (lisovaného za studena), používaného v potravinářství. Lékaři přímo spojují jeho konzumaci s celkově lepším zdravotním stavem. Rafinované oleje mají účinky výrazně menší. O blahodárném působení minerálních olejů na lidskou kůži se rozhodně hovořit nedá (přilnou k pokožce, ale nevstřebávají se, ucpávají póry, zabraňují pokožce v dýchání). Oleje lisované za studena tvoří tedy naprosto odlišnou a výjimečnou kategorii.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

PUFÍNKY - ZDRAVÉ MLSÁNÍ PRO CELOU RODINU

Nízkokalorické křehké chlebíčky vhodné pro děti, při redukci hmotnosti, dietě, ideální náhrada za slané smažené chipsy a lupínky. Pufínky© jsou vyráběny ve sladkých i slaných variantách.

 

  BEZ KONZERVANTŮ A BARVIV   NEOBSAHUJE CHOLESTEROL  S MINERÁLY A VÍTAMÍNY ŘADY B  OBSAHUJÍ VLÁKNINU  S NÍZKÝM OBSAHEM KALORIÍ, TUKŮ A SOLI   VHODNÉ PRO DĚTI    IDEÁLNÍ PŘI HUBNUTÍ A DIETĚ 

 

 

Pufínky© jsou vyráběny za pomoci tlaku a tepelného opracování. Při výrobě se nepoužívají žádné tuky a oleje. Nedochází tedy ke znehodnocování přírodních surovin, z nichž se výrobek skládá, a zachovává si řadu dobrých vlastností, včetně vitamínů a vlákniny. Chlebíčky jsou křehké, mají lahodnou a jemnou chuť.

Po zpracování surovin se neztrácí vláknina, která je pro náš organismus a trávicí ústrojí velice důležitá, stejně tak jako minerály a vitamíny řady B.

Našimi základními stavebními kameny pro výrobu jsou pšenice, jasmínová rýže a kukuřice. 



Více zde: https://www.pufinky.cz/

 

 

-----------------------------------------------------------

 

Hyaluronové sérum

 
  • Intenzivní hydratace
  • Regenerace
  • Zpevnění a vyhlazení
  • Minimalizace vrásek
  • 15 ml 

Popis výrobku

Je jedinečným koktejlem účinných látek pro celkové omlazení pleti.
Obsahuje vyvážený komplex dvou druhů 100% kyseliny hyaluronové. Zatímco nízkomolekulární kyselina hyaluronová působí na pokožku dlouhodobě, vysokomolekulární se stará o okamžitý účinek přípravku. Její nejvyšší možná koncentrace okamžitě hydratuje, vyhlazuje povrch pleti, aktivně působí proti vráskám a dokáže minimalizovat drobné jizvy. Chrání buňky před oxidativním stresem a působí proti podráždění pleti. Patentovaný anti-age komplex Fucocert dokáže podpořit regeneraci pokožky a vrátit jí svěžest i zářivý vzhled. Sérum má lehkou konzistenci a díky tomu se rychle vstřebává. Nanáší se ráno a večer na vyčištěnou pleť jako podklad pro další péči, kterou podporuje a současně neruší žádnou vůní.
Hyaluronové sérum Saloos je certifikovanou přírodní kosmetikou, kterou poznáte podle symbolu CPK. Vzhledem k výhradně přírodnímu složení ho výborně snáší všechny typy pleti včetně citlivé.

Složení: Voda, pentylene glycol, sodium hyaluronate, panthenol, glycerol, fucocert

 

 

První zoubek

  • Zklidnění
  • Šetrná péče
  • Regenerace
  • 10 ml
  • Čistě přírodní složení v  BIO kvalitě. Základem je mandlový a olivový olej lisovaný za studena spolu s esenciálními oleji z levandule a heřmánku římského. Je vhodný ke zklidnění dásní při růstu prvních zubů. Stačí jemná masáž dásně nebo vnější tváře, kterou můžeme provádět několikrát denně a podle potřeby ho můžeme použít také při bolestech v krku nebo uší. Má příjemnou bylinkovou vůni a díky svému přírodnímu složení je vhodný pro miminka už od 9. týdne. 
 

Nosánek

 
  • Rýma a nachlazení
  • Regenerace
  • Šetrná péče
  • 10 ml
  • Je určen k uvolňující péči o nos a jeho okolí při nachlazení. Pomáhá uvolnit dýchání a usnadňuje čištění nosíku. Současně zklidňuje vysušenou pokožku v okolí nosu. K ošetření postačí malá kapka oleje, která se lehce vtírá do nosní dírky a jejího okolí. Zatímco obsažené esenciální oleje z jedle a eukalyptu zpříjemňují dýchání, levandule a měsíček zklidňují podrážděnou pokožku. Výrobek je vyroben v čistě přírodním složení s českým certifikátem CPK bio.
  •  

NATUR AROMA SPREJ 

Energie

 
  • Energizující
  • Provonění prostor
  • Snadná aplikace
  • 50 ml 

Povzbuzující směs přírodních esenciálních olejů z grepu, máty a dalších oblíbených citrusů dokonale uvolní napětí a rozproudí pozitivní energii. Pomáhá povzbudit při únavě, stresu i špatné náladě. Čistě přírodní produkt k rychlému osvěžení prostor a neutralizaci nepříjemných pachů.