NOVINKA - PRODUKTY BEAUTY MINERAL

06.09.2015 13:58

Kvalitní přírodní kosmetika MINERAL Beauty System, která obsahuje blahodárné minerály a soli přímo z Mrtvého moře.

 

Mineral Beauty System je významným dodavatelem originální kosmetiky a produktů z Mrtvého moře, s výjimečným a unikátně vyváženým systémem péče o kůži.

Všechny nabízené produkty obsahují sůl, některé zároveň i bahno z Mrtvého moře. Obsahují tedy minerály a zároveň vitamíny potřebné pro pokožku.

Pro zvýšení pozitivního účinku na pleť jsou naše výrobky obohaceny o výtažky z léčivých rostlin, prvotřídní esenciální oleje a vitamíny.

Tato kosmetika se výborně vstřebává do epidermální vrstvy pokožky. Je určena pro každodenní používání pro všechny typy pleti a příznivě působí při kožních onemocněních, jako je akné, vleklé ekzémy či lupenka.

Výrobce Bio-Rom Laboratories je držitelem certifikátu kvality ISO 9001 a vyváží produkty do více než 40 zemí.

Produkty jsou dermatologicky testovány. Testy nejsou prováděny na zvířatech a jsou balené pouze do recyklovatelných obalů. Výrobky jsou neustále inovované, vyrábějí se v rámci licence Ministerstva zdravotnictví Izraelského státu a jsou doporučované významnými dermatology.

Mineral Beauty System je založen na přírodních, organických minerálech a soli z Mrtvého moře. Nejvyšší standart ja zaručen díky přírodně efektivním recepturám.

Ponořte se do nové dimenze péče o krásu s Mineral Beauty System - Originální kosmetikou z Mrtvého moře!