DUHOVÉ ELIXÍRY FUNGILEN, DETOXILEN, FRUCTAVIT, IMUNEX U NÁS!

08.02.2015 14:28

DUHOVÉ ELIXÍRY U NÁS!

FUNGILEN, DETOXILEN, FRUCTAVIT, IMUNEX

 

DETOXILEN

Pro celkové pročištění organismu

 

Složení: Alkohol 40%, extrakt z jehlice trnité, svízele syřišťového, benediktu lékařského, mochny nátržník, třezalky tečkované a ořešáku černého. Vhodné pro děti od 3 let. Neužívat při autoimunitních poruchách a s léky na ředění krve (např. Warfarin). Místo elixíru Detoxilen můžete v těchto případech použít podobně působící elixír Vitador.

Elixír DETOXILEN obsahuje komplex čistě přírodních látek, které  napomáhají zlepšení činnosti trávicího ústrojí, lymfatického a močového  systému a regulaci látkové výměny.

 

Použití tohoto přípravku je vhodné především při:

zánětu žaludku a tenkého střeva (gastroenteritida)

poruchách trávení, nedostatečné tvorbě žluče a žaludečních šťáv

špatné činnosti ledvin a nadledvinek, zánětech močových cest

problémech s vylučováním kyseliny močové, virózách

otocích srdečního a ledvinového původu, revmatických potížích a dně

alergiích, ekzémech a psychických problémech

špatném vstřebávání výživných látek, průjmech a nadýmání

 

Způsob užívání elixíru: 3x denně 20 kapek půl hodiny před jídlem nebo po jídle, ideálně alespoň po dobu jednoho měsíce. Elixír je vhodné rozředit v troše vody na dně skleničky a chvíli podržet v ústech, není třeba zapíjet. Detoxikační kúru je možné po měsíční pauze dle potřeby znovu zopakovat.

 

Poznámka

Jedno balení o obsahu 50 ml vystačí zhruba na dva týdny, při samostatném použití jednotlivých elixírů proto doporučujeme využívat dvě balení po sobě. Jednou až dvakrát do roka doporučujeme zařadit komplexní detoxikačně-regenerační kúru pomocí všech tří základních Duhových elixírů v pořadí FUNGILEN – DETOXILEN – FRUCTAVIT. V tomto případě stačí využívat po jedné lahvičce od každého elixíru, jednotlivě za sebou bez pauzy.

 

 

 

FRUCTAVIT

Pro celkové posílení a regeneraci organismu

 

Složení: Alkohol 40%, extrakt z plodů borůvky obecné, rakytníku řešetlákového, černé jeřabiny (aronie) a rybízu černého. Vhodné pro děti od 3 let.

Uvedené plody jsou bohaté na vitaminy A, B, C, E, PP, organické kyseliny, flavonoidy (isoquercitrin, rutin), draslík, jód, pektin, beta karoten, cukry a další důležité látky. Všechny obsažené látky jsou přítomny ve své přirozené podobě a proto jsou naším organismem lehce a velmi dobře vstřebatelné.

 

Použití přípravku je vhodné především při:

chronické únavě, v rekonvalescenci a při psychickém a fyzickém vypětí

snížené imunitě, alergiích a kožních problémech

vysokém krevním tlaku, špatné činnosti štítné žlázy a nadledvinek

cévních a žilních problémech (hemoroidy, ateroskleróza, vysoký krevní cholesterol)

šerosleposti a krátkozrakosti, poruchách oční sítnice

bolestech trojklaného nervu, páteře a kloubů

průjmech a bakteriálních onemocněních trávicího a močového ústrojí (Escherichia coli, stafylokoky)

a podle  legislativy EU je u plodů obsažených v elixíru FRUCTAVIT možné uvádět tato zdravotní tvrzení:

očista těla

stres a vyčerpání

obsahuje antioxidanty a antokyany

přirozená imunitní odpověď organismu

úprava tělesné váhy, váhový úbytek

metabolismus sacharidů, tuků a bílkovin

hladina cukru v krvi

zdravé zažívání, trávení

zdravé sliznice v žaludku a tenkém střevě

černý rybíz - hojivý pro ústa a hrdlo, ulevuje v případě dráždivého hrdla a hltanu, hojivý a utišující účinek na hrdlo, hltan a hlasivky

zdraví srdce a cév, udržování silných cévních stěn

podpora žilního oběhu, pomáhá redukovat pocit unavených a těžkých nohou, pomáhá udržovat zdravý žilní oběh dolních končetin, podporuje pocit zdravého krevního oběhu, příznivý vliv na krevní oběh, pro úlevu dolních končetin a dosažení pohodlí

zdraví svalů a kloubů

zdraví očí, stabilizace kolagenových struktur v oku

snižuje námahu očí, zlepšuje noční vidění

vlasová a nehtová péče

zdraví kůže

 

Způsob užívání elixíru: 3x denně 20 kapek (při vyšší hmotnosti až 30 kapek) půl hodiny před jídlem nebo po jídle, optimálně alespoň po dobu jednoho měsíce. Elixír je vhodné rozředit v troše vody na dně skleničky a chvíli podržet v ústech, není třeba zapíjet. Fructavit je podle potřeby možné užívat i dlouhodobě.

 

Poznámka

Jedno balení o obsahu 50 ml vystačí zhruba na dva týdny, při samostatném použití jednotlivých elixírů proto doporučujeme využívat dvě balení po sobě. Jednou až dvakrát do roka doporučujeme zařadit komplexní detoxikačně-regenerační kúru pomocí všech tří základních Duhových elixírů v pořadí FUNGILEN – DETOXILEN – FRUCTAVIT. V tomto případě stačí využívat po jedné lahvičce od každého elixíru, jednotlivě za sebou bez pauzy.

 

 

 

FUNGILEN

Při přemnožení nežádoucích organismů v těle - plísně, viry, bakterie, kvasinky, chlamydie...

 

Složení: Alkohol 40%, extrakt z břízy bělokoré, puškvorce lékařského, levandule lékařské, lichořeřišnice větší a penízovky sametonohé. Vhodné pro děti od 3 let.

Elixír FUNGILEN je určen pro osoby s akutními a chronickými problémy způsobenými  přemnožením virů, baktérií (včetně chlamydií) a hub (plísně, kvasinky). Lékařský  výzkum nachází překvapivé souvislosti mezi řadou chronických i  ”nevyléčitelných” chorob a působením výše uvedených organismů. Jedná se  především o alergie, kožní problémy, únavový syndrom, urogenitální  záněty, cukrovku, imunitní poruchy, ale také deprese a dokonce i  rakovinu.

 

Nejčastější příznaky přemnožení patogenních mikroorganismů:

Časté  bolesti hlavy spojené s pocitem nevolnosti, padání vlasů, tvorba lupů  nebo naopak mastící se pokožka hlavy, bolesti svalů a kloubů, třes  končetin, kolísání tělesné váhy, neodolatelná chuť na sladké, pálení a  svědění kůže, šupinaté ekzémy, suché dlaně, hluboké boláky, akne, plísně  kůže a nehtů, zápach z úst, pachuť v ústech, záněty dásní, světlý  jazyk, nadýmání, průjmy, svědění konečníku, žaludeční nevolnosti, záněty  slinivky, poruchy funkce jater, vředové záněty střeva, chronická  onemocnění ledvin, nesnášenlivost alkoholu, pálení, svědění a slzení  očí, svědění v nose, puchýřky, chronická rýma, ušní záněty s hnisavými  výtoky, bílý poševní výtok, silné svědění pohlavních orgánů, záněty  močového měchýře a vaječníků, menstruační křeče, pokles sexuální touhy,  zduřelé uzliny, imunitní poruchy, opakované záněty, alergie na  potraviny, zimomřivost, noční pocení, otoky, poruchy koncentrace,  apatie, nespavost, deprese, chronická únava.

 

Způsob užívání elixíru: 3x denně 20 kapek půl hodiny před jídlem nebo po jídle, optimálně alespoň po dobu jednoho měsíce. Vhodné rozředit v troše vody na dně skleničky a chvíli podržet v ústech, není třeba zapíjet. Podle míry postižení organismu nasadit po zhruba měsíční pauze další léčebnou kůru. Dodržovat pitný režim, minimálně 1,5 litru tekutin na 50 kg živé váhy. V některých případech se může dočasně objevit žízeň, lehčí bolest hlavy či průjem. Tyto projevy jsou přirozenou součástí probíhajících detoxikačních procesů a zpravidla po několika dnech samy odezní.

 

Poznámka

Jedno balení o obsahu 50 ml vystačí zhruba na dva týdny, při samostatném použití jednotlivých elixírů proto doporučujeme využívat dvě balení po sobě. Jednou až dvakrát do roka doporučujeme zařadit komplexní detoxikačně-regenerační kúru pomocí všech tří základních Duhových elixírů v pořadí FUNGILEN – DETOXILEN – FRUCTAVIT. V tomto případě stačí využívat po jedné lahvičce od každého elixíru, jednotlivě za sebou bez pauzy.

 

Doporučená doplňková fungicidní dieta

V zájmu maximální účinnosti ozdravné kúry se vyhněte všem silně kyselinotvorným potravinám a umělým přídavným látkám. Zejména se jedná o rafinované cukry, kynuté pečivo, ztužené oleje a tuky, umělá barviva a dochucovače (kečup, hořčice, majonéza, tatarka, ocet) a konzervanty (glutaman sodný, kyselina benzoová, citronová).

 

 

 

IMUNEX

Při alergiích a ekzémech, poruchách imunity, prevenci a léčbě nádorových onemocnění

 

Složení: Alkohol 40%, extrakt z plodnic žampionu zahradního a houževnatce jedlého (shiitake). Vhodné pro děti od 3 let. Vyrobeno z čerstvých hub, pěstovaných v ČR.

Houby patří do samostatné biologické říše, neboť nebylo nalezeno žádné evoluční spojení s rostlinami ani živočichy. Patří mezi nejstarší a současně i nejdokonalejší organismy na Zemi. Houby obsahují zcela unikátní léčivé látky, které mohou příznivě ovlivnit řadu chorob, včetně těch nejzávažnějších, jako jsou onkologická onemocnění či poruchy imunity.

Mykoterapie - léčení pomocí hub, je známa již více než 3 000 let, ovšem v Evropě probíhají odborné výzkumy teprve několik posledních desítek let. Středem vědeckého zájmu je především vysoký obsah polysacharidů (zejména betaglukan lentinan) s protinádorovými, antibiotickými, antivirálními a imunostimulačními účinky. Obsažené účinné látky pomáhají zvyšovat koncentraci interferonů a interleukinů, které působí přímo proti metastázám rakovinných buněk, aktivují makrofágy, NK a LAK buňky, B a T lymfocyty a tvorbu granulocytů v kostní dřeni. Elixír Imunex neprošel tepelnou úpravou, takže si zachovává i svou vysokou enzymatickou aktivitu, která je důležitá při protinádorovém a protizánětlivém působení. Enzym superoxidismutáza je např. stěžejním ochranným činitelem před reaktivními sloučeninami kyslíku, tzv. volnými radikály. Výtažek ze žampionu a houževnatce navíc obsahuje všech osm esenciálních aminokyselin v ideálním poměru, stopové prvky jako železo, měď, hořčík, zinek, mangan a další potřebné přírodní minerály draslík, vápník, fosfor, vitaminy B, C a D2.

Použití přípravku je vhodné především při:

imunitních a autoimunitních poruchách (systémový lupus erythematodes, Addisonova nemoc, revmatoidní artritida, tyroiditida, Sjögrenův syndrom, sarkoidóza,  Crohnova choroba a ulcerózní kolitida, celiakie, dermatopolymyozitida, systémová sklerodermie či Raynaudův syndrom)

alergiích a ekzémech (včetně polyvalentních alergií)

nádorových onemocněních

při chemoterapii a radioterapii pro snížení jejich vedlejších účinků

bakteriálních infekcích (zejména Staphylococcus aureus, Borrelia, Escherichia coli), chřipce, rýmě a
nachlazení

regulaci krevního tlaku, cholesterolu a podpoře metabolismu, anémii

ochraně jater, žlučníkových kamenech a žaludečních obtížích (zejména vředech)

cukrovce, migrénách a kloubních problémech

civilizačních onemocněních, vyčerpání organismu, chronické únavě a AIDS

Parkinsonově chorobě, Bechtěrevově nemoci a roztroušené skleróze

podpoře růstu zdravých kostí

 

Způsob užívání elixíru: 3x denně 20 kapek půl hodiny před jídlem nebo po jídle, nejlépe alespoň po dobu jednoho měsíce. Elixír je vhodné rozředit v troše vody na dně skleničky a chvíli podržet v ústech, není třeba zapíjet. Imunex je podle potřeby možné užívat i dlouhodobě.

 

Poznámka

Jedno balení o obsahu 50 ml vystačí zhruba na dva týdny, při samostatném použití jednotlivých elixírů proto doporučujeme využívat dvě balení po sobě. Jednou až dvakrát do roka doporučujeme zařadit komplexní detoxikačně-regenerační kúru pomocí všech tří základních Duhových elixírů v pořadí FUNGILEN – DETOXILEN – FRUCTAVIT. V tomto případě stačí využívat po jedné lahvičce od každého elixíru, jednotlivě za sebou bez pauzy.